Select Page
Vi må ikke røre ved hinanden, men vi kan stadig give den hjælpende hånd!

Allerede få dage efter udmeldingen om at holde social afstand vendte livet på hovedet. Alt det velkendte og trygge blev udfordret og i stedet erstattet af forvirring, rastløshed og frustration. Helt normale og genkendelige følelser i mødet med kaos. Angsten sluttede sig til koret en uge efter covid-19 holdt sit tumultariske indtog i Danmark og den kræver en helt anden opmærksomhed.

Jeg er i bund og grund et optimistisk menneske og mens rastløsheden voksede kaldte behovet for optimistisk handling på mig. Noget måtte ske. Min virksomhed er lille og sårbart konjunkturafhængig. Den er også min passion og jeg vil kæmpe inderligt for dens fortsatte eksistens! Kunder, kolleger og kammerater har rakt ud til mig for at høre, hvordan det står til og jeg er dem dybt taknemmelig for deres omtanke og omsorg.

Hvordan kan det være, at jeg tænker, at du skal bruge tid på at læse dette? Hvordan kan mine følelser være relevante for dig?

Måske du er i en tilsvarende situation, måske mine følelser vækker genkendelse, måske der er nogle veje vi kan gå ad sammen?

Dette kaos er ikke din skyld! Det er uden for din sfære! Erkendelser, der satte mig fri af angsten og gav mig mulighed for at handle. Der kommer en tid efter covid-19. Vi vender alle tilbage til en ny normaltilstand med alt, hvad de nyerhvervede erfaringer beriger os med. At holde fokus på tiden, der kommer på den anden side snarere end lade uvisheden og usikkerheden paralysere, giver mig energi.

Jeg har rakt ud til forstandige mennesker og bedt dem om at dele af deres tanker og følelser. I de kommende uger, kan I følge med på bloggen, skulle I have tid, lyst og behov for andre perspektiver – de har hjulpet mig til at føle at jeg handler.

Annette Brogaard, Camilla Palmy Stein og jeg vender dagligt tanker om, hvad covid-19 situationen gør ved os som mennesker, ved vores måder at socialisere på, og især hvad det er for en verden, vi vil se på den anden side af pandemien. Det er vores perspektiver, vores fakta og umiddelbare refleksioner i skrivende stund. Kunne du tænke dig at tale med eller læse, hvad vi diskuterer, så kan du følge med her, vi vil løbende fylde på over den næste periode.

Læs med og ræk ud – hvis du også har brug for en hjælpende hånd!

Pas på jer! Bedste hilsener Pernille